De Bedste Intentioner for Cityringen + Zoo Me Now + Tree House Colours + Tommy John

Kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 01/06/2019
19:00 - 23:00

Lokation
Metronomen

Kategori Ingen Kategori


“I løbet af sommeren 2019” åbner metroens cityring i København – efter planen. Bernt & De Bedste Intentioner vil det bedste for byens infrastruktur, og vi spiller derfor sommerens første og fineste koncert i Metronomen på Frederiksberg – lige ved siden af Metrostationen Axel Møllers Have. For at være på den sikre side i tilfælde af at metrobyggeriet pludselig tager fart og rubber sig, så spiller vi koncerten lørdag den første juni 2019 klokken 19:00. Dørene åbnes klokken 18.

Vi har fået forstærkning fra et god håndfuld venner, så lineuppet er så imponerende som følger:

19:00: Tommy John (introducing Mack Trencka)
19:30: Tree House Colours
20:15: Zoo Me Now
21:15: Bernt & De Bedste Intentioner

Det koster 50 penge i døren at være med. Metronomen har plads til 95 gæster, og vi lukker folk ind, så længe der er plads. Der er ikke billetter i forsalg, så kom i god tid.

Der vil blive solgt øl og vand til priser, der er helt ude i hampen for adressen (læs: du har råd og du behøver ikke drikke dig i hegnet hjemmefra).

ZOO ME NOW spiller melodiøs, alternativ rock, med fokus på mødet mellem det smukke og det skæve. Under sammensmeltningen af disse kontraster er den frie fortolkning altid i spil. På lydfladen arbejder rocktrioen med en blanding af synth, distortion og oktaver, der sammenflettes i karakteristiske stemninger, blandet med energiske udbrud. Deres drive er det frie udtryk og bandet møder musikken hæmningsløst og uprætentiøst med en kreativ og nærmest barnlig tilgang. Alt er tilladt.

The Tree House Colours kan røre dig og røres. De følger momentet og finder det fælles mål. Røskva Neumann på trommer og vokal og Jacob Speake og Matt Garner på guitarer og vokal. Musikken kan (danse)trinvis få vægge til at vibrere og påvirke fysikken, og med ord som ‘One day they’ll be returning ((people)) with ideas that find, order re-established in the possible mind’  er bandet værd at være glad for.
Tommy John (introducing Mack Trencka) er for unge, danske og rare til at være Elton John flankeret af en bluesy americana-guitar. Ellers havde de været det. Soul, Rythm ‘n blues og gooood times.
Bernt & De Bedste Intentioner er verdens bedste til at være ydmyge og beskedne, så der er ikke mere at sige …