Bernt & De Bedste Intentioner

Bernt & De Bedste Intentioner spiller sange om verdens snarlige undergang, døden, dumme svin, cloud services og sex. Genremæssigt flyder det hele rundt mellem syre, punk, folk og gammeldags rock. Sangene er på dansk og kombinerer sproglig ekvilibrisme med kynisk mørkesyn uden nogensinde at miste grebet om bollerne eller glimtet i øjet.

Live er Bernt & De Bedste Intentioner et studie i nøje afmålt (van)vid, musikalsk præcision og nådesløs pågåenhed. Der er stadig folk i live, der kan fortælle om det, men de må nok ikke for deres psykiater.

Bernt & De Bedste Intetioner på Studenterhuset, København i januar 2019
Bernt & De Bedste Intentioner på Studenterhuset, København i januar 2019. Foto: Jimmi Brandt Petersen

Bernt & De Bedste Intentioner er:

Bernt Hertz – Sang og guitar
Henrik Svanekærk Kristensen – Guitar
Steffen Galster – Bas
Sune Munch-Petersen – Trommer

Bernt & De Bedste Intentioner har base i København, men vi kan godt lide at komme lidt ud, så en kommunegrænse eller en bro skal ikke skille os ad.

Hvis du vil booke Bernt & De Bedste Intentioner – eller være sikker på ikke at gøre det, så er der kontaktinfo og teknisk information her (pdf).

Vi er også på Facebook:

[efb_feed fanpage_url=”intentionerne” layout=”thumbnail” image_size=”thumbnail” type=”page” post_by=”me” show_logo=”1″ show_image=”1″ show_like_box=”1″ links_new_tab=”1″ post_number=”3″ post_limit=”10″ words_limit=”” cache_unit=”5″ cache_duration=”days” ]